2002. április 3. 11:00

Megszakadtak az Andersen tanácsadó cég nem-amerikai részlegeinek a KPMG-be történő beolvasztásáról folyó tárgyalások. Ennek ellenére egyes részlegek, így a közép-európai előrehaladott tárgyalásokat folytattak már a közelgő egyesülésről.

Megszakadtak az Andersen tanácsadó cég nem-amerikai részlegeinek a KPMG-be történő beolvasztásáról folyó tárgyalások. Az ügyletet az Andersen Spain döntése döntötte romba, mely a Deloitte & Touche mellett tette le a voksot. Az Andersen latin-amerikai részlegei ezt követően a Deloitte & Touche tanácsadóval olvadnak össze, míg a szingapúri, tajvani, malajziai és fülöp-szigeteki részlegek az Ernst & Young ajánlatát preferálják. A tegnapi jelentések szerint a közel-keleti részleg a PWC-vel fog fuzionálni.

A globális ügylet összeomlása ellenére nem kizárt, hogy egyes régiók a KPMG-vel történő fúziót fogják favorizálni. Legutolsó jelentések szerint a Magyarországot is magába foglaló közép-európai AA és KPMG részlegek például előrehaladott tárgyalásokat folytattak már a közelgő egyesülésről.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.