2002. július 5. 07:56

Úgy tűnik hazánk Európai Uniós csatlakozását követően, egyre kevesebb ország fog komoly akadályokat gördíteni a magyar munkavállalók megjelenése elé.

Úgy tűnik hazánk Európai Uniós csatlakozását követően, egyre kevesebb ország fog komoly akadályokat gördíteni a magyar munkavállalók megjelenése elé - adta hírül a Világgazdaság. Hollandia, Svédország, Dánia és Írország már nyilatkozott arról, hogy a csatlakozást követően teljesen megnyitja piacát a magyar munkavállalók előtt, s bár Olaszországban, Spanyolországban Görögországban és Finnországban fennmarad a nemzeti szabályozás, s a magyaroknak a csatlakozást követően is munkavállalási engedélyhez kell folyamodniuk, ám azt vélhetőleg minden különösebb nehézség nélkül megkapják majd. Komoly korlátozásokat előreláthatólag csak Németország és Ausztria léptet majd életbe.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.