2002. július 9. 10:28

A General Electric a világ legértékesebb vállalata a Business Week értékelése szerint.

A lap számítása szerint a GE piaci értéke majdnem 310 milliárd dollárra rúg. A világ második legnagyobb vállalatának a Microsoft, a harmadik helyezettnek, az Exxon olajipari óriás számít. Éppen csak befért az első tízbe a Coca-Cola, és éppen csak belefért az első százba az egyébként óriási cégnek számító McDonald's.

Ahhoz, hogy valaki beférjen a Top 1000-be, legalább 3 900 millió dollár kapitalizációjú kell, hogy legyen. Magyar cég nincs a top ezres listán. A legnagyobb tőzsdei vállalat, a Matáv értéke mindössze 3,5 milliárd dollár. A Debrecenben esetleg gyárat építő, amerikai Dell, a világ 46. legnagyobb vállalata jelenleg.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.