2002. április 4. 11:00

A vállalatok egyre többet költenek informatikai biztonságra, amelyek összege világszerte az 1999. évi 3,4 milliárd dollárról 2004-re 21 milliárd dollárra nő.

Mivel az interneten keresztül terjedő számítógépes vírusok egyre nagyobb károkat okoznak, a vállalatok egyre többet költenek informatikai biztonságra, amelyek összege világszerte az 1999. évi 3,4 milliárd dollárról 2004-re 21 milliárd dollárra nő - közölte Szkurka János, a SUN Microsystems Kft. marketing igazgatója.

Szkurka János elmondta, hogy az ilyen kiadások 2005-ig évente átlagosan 43 százalékkal növekednek. Az idén elérik a 12,3 milliárd dollárt, míg jövőre 16,2 milliárd dollárt tesznek ki az előrejelzések szerint.

A marketing igazgató elmondta: Magyarországon nemzetközi összehasonlításban még nagyon keveset költenek a cégek informatikai biztonságra, amit mutat az is, hogy a vállalatoknak csak 70 százaléka végez rendszeres vírusellenőrzést.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.