2002. április 3. 11:00

A KSH által publikált adatok szerint az ipari termelői árak februárban 0.3 százalékkal emelkedtek. A belföldi értékesítés árak 0.4 százalékkal, az exportértékesítéseké pedig 0.2 százalékkal nőtt.

Az árnövekedésekben az energia drágulása vitte a prímet, de a nem tartós fogyasztási cikkek árnövekedése is átlag feletti volt. 2001 februárjához mérten a termelőiár-színvonal 2.3 százalékkal mérséklődött, a belföldi értékesítési árak 1 százalékos növekedésének és az exportértékesítési árak 5 százalékos csökkenésének eredményeként.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.