2002. július 3. 09:00

Az idei év első negyedévében az online hirdetéseknél az átlagos méret 37,799 pixelre nőt - közölte egy friss felmérés.

Az idei év első negyedévében az online hirdetéseknél az átlagos méret 37,799 pixelre nőt - közölte egy friss felmérés.

Az AdRelevance kutatásai megállapították, hogy mióta 2001 februárjában bevezették az új, nagyobb méretű hirdetési standardokat, az átlagos hirdetési méretek minden egyes negyedévben folyamatosan nőnek. Kezdődött 2001 első három hónapjában 22,582 pixellel, amely a második negyedévére a szám elérte a24,129-es értéket. A tavalyi év utolsó két negyedévében a szakemberek 26,940 és 30,799 pixel méretről számoltak.

Érdekesség, hogy a jelentés szerint a rich media hirdetések letöltés aránya csupán négy százalék volt 2002-ben. Noha a rich mediás kreatívok aránya növekszik az AdRelevance előrejelzése szerint a legnagyobb vállalatok a Fortune 500-ba tartozó cégek fogják elsősorban alkalmazni. Náluk a rich mediás hirdetések aránya 9 százalék lehet, míg a teljes piacon 4 százalékot várnak az elemzők.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.