2002. július 16. 07:53

A Lufthansa tervei között szerepel, hogy az Eurowings regionális légitársasággal belép az olcsó légitársaságok piacára.

A német cég szóvivője a hírrel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a Lufthansa nem tervezi olcsó légitársaság létrehozatalát, a meglévő kapacitások jobb kihasználásának lehetőségét azonban vizsgálja.

A Lufthansának 24,9 százalékos részesedése van az Eurowingsben, és 2003-ig opciója van összesen 49 százaléknyi tulajdonrész megvásárlására. A Eurowings egymillió eurós működési veszteséggel zárta a tavalyi évet 460 millió eurós árbevétel mellett, s májusban még úgy nyilatkoztak, hogy a regionális piacra akarnak összpontosítani.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.