2002. július 12. 15:36

A diadal kivívója egy pop-up, amely valószínűleg minden eddigi rekordot megdöntött. Az eddigi jellemző átkattintási arány 0,2-0,5%, ezzel szemben a Vivendi reklámja 52%-os értéket produkált.

A diadal kivívója egy pop-up, amely valószínűleg minden eddigi rekordot megdöntött. Az eddigi jellemző átkattintási arány 0,2-0,5%, ezzel szemben a Vivendi reklámja 52%-os értéket produkált. A hirdetés a megszűnő Matáv kedvezményekre reagálva, új internetkapcsolatot kínált fel az olvasóknak.

A kampány nagyon szoros targetálási kritériumok mellett került megvalósításra. A reklámok kizárólag este 6 és reggel 8 óra között jelentek meg, hiszen az üzenet elsődleges célcsoportja a kedvezményes időszakot használó internetezők voltak. Mindemellett egy weboldalon a reklám egy látogatónak egy napon belül csak egyszer jelent meg, ezáltal elkerülve az esetleges zavaró hatást.

Viszont az Axelero szerint a reklámhadjárat etikátlan volt és - utólag - a GVH-nál élt panasszal Az eset érdekessége, hogy a „sértett” által üzemeltett hírportálon volt a legerőteljesebb a hirdetés.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.