2001. december 6. 11:00

Személyi kartonok, kimutatások gyártása helyett egyre inkább a kvalifikált munkaero megszerzésére, képzésére és megtartására koncentrálnak a "munkaügyisek".

A HRMS rendszerek szállítói három fő kategóriába sorolhatók.

  • A high-end piacot a vállalati háttérrendszerek területén komoly tapasztalattal rendelkező nagy cégek, mint az SAP, az Oracle, vagy a PeopleSoft

  • A HRMS rendszerekre szakosodott gyártók, mint a Cyborg az Ultimate Software, vagy a Best Software (Az alacsonyabb megvalósítási költségeiknek köszönhetően képesek komoly piacot szerezni maguknak.)

  • A hagyományos HR/bérszámfejtés szolgáltatók, mint az ADP, vagy a Ceridian a kihelyezett tevékenység alternatívájaként, vagy kiegészítéseként kínálják csomagjaikat.


A számítógépes - intranetes munkaügyi rendszerek gyakran becsapósak. A felhasználó felől nézve igen egyszerűnek tűnhetnek, ugyanakkor a háttérben igen bonyolult feladatokat kell a vállalat teljes muködésébe integráltan ellátniuk. Ugyanígy igen összetett feladatot jelent egy vállalat számára az áttérés a HRMS-re. Az anyagiakon kívül a vállalkozás sajátságain alapuló stratégiai döntésekre, új technológiák adaptációjára és a szervezeti kultúra átalakítására van szükség.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.