2002. július 16. 14:34

Európa legjelentősebb elektronikai termékeket gyártó vállalata, a Royal Philips Electronics NV véleménye szerint: szinte az összes üzletága jobban teljesít majd az év második felében.

Az amszterdami alapítású cég a második negyedévben 1,36 milliárd eurós veszteséget könyvelhetett el, miután leírta a Vivendi Universal SA-ban való részesedését, amely 1,52 milliárd eurót emésztett fel. Viszont az egyszeri költségeket és a leírásokat nem számolva azonban a társaság 171 milliós hasznot gyűjtött.

A Philips a második negyedévben újra nyereséget ért el a fogyasztói elektronikai termékek piacán, és mérséklődött a félvezetőket gyártó egységének vesztesége. Az időszakban 3,9 százalékkal, 7,99 milliárd euróra javult forgalma.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.