2001. november 6. 11:00

A fővárosi vállalkozások az év elejéhez képest jobbnak tartják jelenlegi helyzetüket.

A fővárosi vállalkozások az év elejéhez képest jobbnak tartják jelenlegi helyzetüket, ugyanakkor borúlátóbban ítélik meg kilátásaikat az elkövetkező hat hónapra - közölte Koji László, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke keddi budapesti tájékoztatóján.

A BKIK második félévi vállalkozói konjunktúra-felmérésének előzetes eredményeit ismertetve az elnök jelezte: a kamara kilencedik alkalommal készítette el a felmérést, és először fordul elő, hogy a vállalkozások jövőbeni lehetőségeiket kedvezőtlenebbnek tartják, mint jelenlegi helyzetüket.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.