TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Mintegy 24 600 alkalmazottjának elbocsátását tervezi a világ legnagyobb számítógépgyártójának számító Hewlett-Packard (HP) a költségek csökkentése érdekében. Ez a teljes dolgozói létszám csaknem nyolc százaléka.

A kirúgások a következő három évben lépnek érvényre, a HP által nemrég felvásárolt Electronic Data Systems (EDS) céggel történő "összerázódással" párhuzamosan. A leépítés nagy része az EDS dolgozóit érinti, a megszűnő állások többsége amerikai pénzügyi, HR- vagy jogi pozíció - közli a BBC.

A társaság később a most bejelentett leépítések mintegy felét más területeken való bővítéssel ellensúlyozza.

A Hewlett-Packard 13,9 milliárd dollárért vásárolta fel az EDS-t, ami a cég legnagyobb felvásárlása volt a Compaq 2002-es 19 milliárdos akvizíciója óta.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.