2002. március 22. 11:00

A rédicsi közúti határátkelőhelynél pénteken reggel újraindult a kamionforgalom, és folyamatosan csökken a kocsisor - közölte a vám- és pénzügyőrség, valamint a határőrség szóvivője.

A rédicsi közúti határátkelőhelynél pénteken reggel újraindult a kamionforgalom, és folyamatosan csökken a kocsisor – közölte a vám- és pénzügyőrség, valamint a határőrség szóvivője.

Éjszaka nem sokkal két óra előtt a rédicsi határátkelőhely szlovén oldalán az utat eltorlaszoló két kamion félreállításával megszűnt a szlovén teherfuvarozók blokádja, és ismét megindult a teherforgalom. Kora reggelig a határ magyar oldalán mintegy 25-30 teherjárművel csökkent a közel kilenc kilométeres kamionsor.

A blokád megszűntével Bajánsenyénél és Tornyiszentmiklósnál visszaállt az eredeti rend. Így Tornyiszentmiklósnál ismét csak a magyar és a szlovén állampolgárok rendelkezésére áll a határátkelőhely. Rédicsnél csütörtökön kilenc kilométer hosszúságban, összesen 509 kamion várakozott az átkelésre. A hosszú kocsisor most már folyamatosan csökken, s a két szóvivő véleménye szerint a nap folyamán ismét normalizálódik a forgalom.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.