2011. november 18. 06:46

A Boeing amerikai repülőgépgyártó minden idők egyszeri legnagyobb megrendeléséhez jutott.

Az indonéz Lion Air 230 repülőgépet rendelt a cégtől, amelyeknek az együttes listaára 21,7 milliárd dollár. Indonézia legnagyobb légitársasága e mellett további 150 repülőgép vásárlására szerzett jogot. 
 
 
A megállapodás hivatalos aláírására pénteken kerül sor, amelyen  részt vesz Barack Obama amerikai elnök is. A Fehér Ház szerint a megrendelés több mint 110 ezer amerikainak ad munkát. A Boeing  vasárnap, akkor még rekordnak számító 18 milliárd dollár értékű megrendelést kapott 50 repülőgépre a dubaji székhelyű Emirates légi vállalattól.
 
MTI 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.