TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2018. január 31. 08:39

Soha nem zárt még ilyen jó negyedévet a légitársaság.

Rekordszámokat hozott a Wizz Air a harmadik üzleti negyedéve. A vállalat a negyedév során 14 millió eurós nettó eredményt ért el, melyre ebben az időszakban még soha nem volt példa. Az utasforgalom éves bázison 24 százalékkal 7,1 millió főre nőtt, amely szintén új csúcsot jelentett. A Wizz Air töltöttségi szintje 89,4 százalékra emelkedett, melyre a harmadik negyedévben még nem volt példa, írta reggeli hírlevelében az Equilor. 
 

A Wizz Air bevétele 24 százalékkal 422,9 millió euróra bővült, a trend pedig tovább folytatódott, azaz a kiegészítő szolgáltatások értékesítése egyre nagyobb arányát vette ki a teljes bevételből. A Wizz Air a negyedéves számok mellett frissítette az éves várakozásait. Az utaskilométer, azaz a cég utasszállító kapacitása 23 százalék helyett 24 százalékkal nőhet a márciusban záródó üzleti évben, míg a 9 havi eredmények birtokában megerősítésre került, hogy a töltöttségi szint 1 százalékkal javulhat a bázisévhez képest. A nettó eredmény változatlanul 265-280 millió euró között alakulhat.
 
mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.