2018. január 31. 08:39

Soha nem zárt még ilyen jó negyedévet a légitársaság.

Rekordszámokat hozott a Wizz Air a harmadik üzleti negyedéve. A vállalat a negyedév során 14 millió eurós nettó eredményt ért el, melyre ebben az időszakban még soha nem volt példa. Az utasforgalom éves bázison 24 százalékkal 7,1 millió főre nőtt, amely szintén új csúcsot jelentett. A Wizz Air töltöttségi szintje 89,4 százalékra emelkedett, melyre a harmadik negyedévben még nem volt példa, írta reggeli hírlevelében az Equilor. 
 

A Wizz Air bevétele 24 százalékkal 422,9 millió euróra bővült, a trend pedig tovább folytatódott, azaz a kiegészítő szolgáltatások értékesítése egyre nagyobb arányát vette ki a teljes bevételből. A Wizz Air a negyedéves számok mellett frissítette az éves várakozásait. Az utaskilométer, azaz a cég utasszállító kapacitása 23 százalék helyett 24 százalékkal nőhet a márciusban záródó üzleti évben, míg a 9 havi eredmények birtokában megerősítésre került, hogy a töltöttségi szint 1 százalékkal javulhat a bázisévhez képest. A nettó eredmény változatlanul 265-280 millió euró között alakulhat.
 
mfor.hu 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.