2002. július 24. 06:21

Meghökkentő ötlettel rukkolt elő a Publicis a Sara Lee új, Radox elnevezésű tusfürdőjének promóciója során.

Az akció utcai fürdőzésre szólítja a járókelőket, a Juventus Rádió stábja ugyanis augusztusban péntek reggelenként Radox- kamionról sugározza műsorát, amelyre önként jelentkezők is felkapaszkodhatnak. A vállalkozó kedvű hölgyek élő adásban akár le is tusolhatnak a járművön. A Juventusoló program péntek reggelenként 6 és 9 óra között tudósít a helyszínről.
A „Döntsd el a zuhany alatt” promóciót a Sara Lee nemrég indította. A tusfürdők a rádiós esemény mellett elsősorban a televíziós reklámfilmek, valamint eladáshelyi anyagok és freecardok támogatják.

A Juventusoló promóció mellett a Sara Lee másik akciót is indított. A résztvevők két vonalkód beküldésével egy 1 millió forintos utazást nyerhetnek a nyertes által kiválasztott országok egyikébe: Ausztráliába, Dél-Afrikába, vagy Mexikóba. A kampány reklámanyagainak kreatív terveit a Publicis készítette.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.