TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Valószínű, hogy kedden Orbán Viktor aláírja a nukleáris együttműködési megállapodást Putyinnal - írja a Reuters diplomáciai forrására hivatkozva.

A Kreml hivatalos közleménye szerint kedden mélyreható tárgyalásokat folytatnak majd a felek az együttműködésről is annak fényében, hogy Magyarország bővíteni akarja az atomerőművi kapacitásait. Részleteket azonban nem lehet tudni a keddi napirenddel kapcsolatban.

A Reuters névtelenséget kérő diplomáciai forrására hivatkozva viszont arról számol be, hogy a két vezető a nukleáris kérdések megvitatása után "valószínűleg alá is írja" a megállapodást. A szerződést Moszkvában már előkészíteték és "ha minden jól megy" aláírják - mondta.

A hivatalos orosz közleményben csak az áll, hogy ma mélyreható tárgyalásokat folytatnak a felek az atomenergetikai együttműködésről is annak tükrében, hogy Magyarország bővíteni szándékozik atomerőműve kapacitását. Részletekről azonban nincs szó. Egy neve elhallgatását kérő diplomácia forrás szerint a felek tárgyalnak a nukleáris energiával összefüggő kérdésekről, és valószínűleg aláírnak egy megállapodást.

A hírügynökség cikkében 4000 milliárd forintos beruházásról ír, viszont a hazai média több esetben is 3000 milliárd forintos értékről ír. Viszont a tényen ez nem változtat, ez messze a legnagyobb projekt lesz hazánkban.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.