2018. február 17. 14:53

Robbanás történt egy étolajüzemben a nyugat-franciaországi Dieppe városában, egy technikus meghalt, egy másik pedig eltűnt - közölték helyi források.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az Avril cégcsoporthoz tartozó Saipol üzem szóvivője szerint a robbanást tűz kísérte, a helyszínen jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók. 
   
A tűzoltók tájékoztatták az illetékeseket arról, hogy az üzemben tartózkodó két ember közül az egyik meghalt, a másik eltűnt. 
   
Jehan-Eric Vinclair, Dieppe alprefektusa szerint két másik embert sokkos állapotban vittek kórházba. Az egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. 
   
"Az emberek az egyik karbantartó cég, a SNAD alkalmazottai voltak" - mondta az alprefektus. 
 
A Saipol étoljaüzeme a robbanás után (actu.fr) 
   
"Még nem tudjuk mi okozta a balesetet" - hangsúlyozta a szóvivő. 
   
A robbanás a sajtolóműhelyben történt, ahol a karbantartók egy pénteken történt műszaki hiba helyreállításán dolgoztak.
 
MTI