2001. november 27. 11:00

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) konjunktúra indexe szerint a magyarországi cégek a jelenlegi és a várható üzleti helyzetüket egyaránt pesszimistán ítélik meg.

A kamarai index a második legalacsonyabb értéket mutatja az 1998 óta most nyolcadik alkalommal elvégzett felmérés során. Az MKIK megítélése szerint a válaszok sok szubjektív elemet is tartalmazhatnak. Ezzel együtt is azonban valószínű a helyzet rosszabbodása. A cégek jelentős része például csökkenő foglalkoztatással számol.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.