2002. július 19. 12:23

A világ egyik legjobb labdarúgó klubcsapat a Real Madrid három éves szponzori szerződést kötött a Siemens IC Mobilelal. A 36 millió euró értékű támogatás kiterjed új üzleti technológiák alkalmazására is.

A világ egyik legjobb labdarúgó klubcsapat a Real Madrid három éves szponzori szerződést kötött a Siemens IC Mobilelal. A madridi Teatro Realban a klub elnöke Florentino Pérez, és Rudi Lamprecht az elektronikai cég igazgatóságának tagja szignálta a kontraktust. A 36 millió euró értékű támogatás kiterjed új üzleti technológiák alkalmazására is.

A Siemens vezetőinek a választása nem véletlenül esett a „királyi gárdára” – mondta Rudi Lamprecht, a csapat megtestesíti azokat a Siemens által is vallott értékeket, mint a tradíció, dinamizmus, egyetemesség, kreativitás és a Siemens Mobilhoz hasonló magas teljesítmény. A Siemens Mobile szponzorációs stratégiája a jövőben a nagy tömegeket megmozgató sportokra irányul, mint a labdarúgás és a Formula 1.

A cég magyar leányvállalatánál jelenleg a sport az oktatás és a kultúra mögött a harmadik helyen áll. Kiemelten kezelik a felsőoktatás, és a kutatás-fejlesztés támogatását, jelentős összeggel támogatják mind a műszaki, mind a közgazdasági képzést. A sportnál jóval nagyobb lehetőségeket kínáló kultúra áll a második helyen, ahol többek között a Budapest Tavaszi Fesztivál, a Madách Kamara és a Mai Manó Fotómúzeum támogatását lehet kiemelni. A sport területén a Siemens MÁV Tokaj Exprerssz vívó világkupát, a szegedi kajak-kenu EB-t támogatta és a tenisz segítésének területén tett kísérleteket a nagyvállalat az idén.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.