TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2011. november 16. 09:04

A Siemens csoport jelentősen, 76,8 százalékkal 7,1 milliárd forintra növelte adózott eredményét Magyarországon a szeptember 30-án zárult 2010-2011-es üzleti évében, árbevétele pedig több mint 4 százalékkal, 93,6 milliárd forintra emelkedett az előző üzleti évhez képest - jelentette be Dale A. Martin elnök-vezérigazgató szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Dale A. Martin hangsúlyozta: a vállalat tavaly Magyarországon több mint 100 új munkahelyet teremtett, és további bő százat tervez létrehozni az elkövetkező másfél évben.

Hozzáfűzte: a Siemens Zrt., valamint a csoporthoz tartozó termelő, szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet végző további Siemens leányvállalatok a 2010-2011-es üzleti évben együttesen több mint 2000 munkatársat foglalkoztattak.

Kiemelte azt is, hogy a szeptember végén zárult üzleti évben 43,7 milliárd forintra nőtt a magyar beszállítóktól, kis- és közepes vállalkozásoktól vásárolt termékek és szolgáltatások értéke az előző évi 38 milliárdról, és a vállalatcsoport tovább szeretné növelni ezt az értéket.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.