2011. november 16. 09:04

A Siemens csoport jelentősen, 76,8 százalékkal 7,1 milliárd forintra növelte adózott eredményét Magyarországon a szeptember 30-án zárult 2010-2011-es üzleti évében, árbevétele pedig több mint 4 százalékkal, 93,6 milliárd forintra emelkedett az előző üzleti évhez képest - jelentette be Dale A. Martin elnök-vezérigazgató szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Dale A. Martin hangsúlyozta: a vállalat tavaly Magyarországon több mint 100 új munkahelyet teremtett, és további bő százat tervez létrehozni az elkövetkező másfél évben.

Hozzáfűzte: a Siemens Zrt., valamint a csoporthoz tartozó termelő, szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet végző további Siemens leányvállalatok a 2010-2011-es üzleti évben együttesen több mint 2000 munkatársat foglalkoztattak.

Kiemelte azt is, hogy a szeptember végén zárult üzleti évben 43,7 milliárd forintra nőtt a magyar beszállítóktól, kis- és közepes vállalkozásoktól vásárolt termékek és szolgáltatások értéke az előző évi 38 milliárdról, és a vállalatcsoport tovább szeretné növelni ezt az értéket.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.