TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az EU továbbra is irreálisnak tekinti a 2004-es csatlakozásra esélyes tagjelölteknek azt az igényét, hogy a közvetlen mezőgazdasági támogatások bevezetésének átmeneti időszaka ne terjedjen túl a 2006 végéig tartó jelenlegi költségvetési perióduson - derült ki a magyar földművelésügyi miniszter brüsszeli tárgyalásain.

Németh Imre csütörtökön Franz Fischler agrárbiztossal és Eneko Landaburuval, az Európai Bizottság bővítési főigazgatójával folytatott megbeszéléseket a csatlakozási tárgyalások mezőgazdasági fejezetének nyitott kérdéseiről. Mint a találkozók után újságíróknak elmondta, tudomásul kellett vennie, hogy az átmenet tekintetében az unió nem tesz különbséget a tíz ország között.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.