2002. július 22. 13:54

A Nemzeti Autópálya (NA) Rt. felbontotta az általa meghirdetett négy autópálya-szakasz megépítésére július 11-én kiírt zárt meghívásos tenderek pályázati anyagait.

Az M3-as, M7-es, valamint M70-es autópályák négy projektjére érkező ajánlatok összértéke 109,4 milliárd forint, míg a jelenlegi autópálya-beruházásokban érdekelt Vegyépszer-Ganz konzorcium ajánlata 138,197 milliárd forint. A mostani pályázók tehát 21 százalékkal olcsóbb ajánlatot tettek, mint a Vegyépszer-csoport - jelentette be hétfőn, a tenderbontás után Bodnár Zoltán, a Nemzeti Autópálya Rt. vezérigazgatója. A végső döntést a pályázatok műszaki és számszaki tartalmának átvizsgálása után az NA Rt. szerdai közgyűlésén hozzák meg, és még aznap aláírhatják a megbízási szerződést. A munkálatok már augusztusban elkezdődhetnek.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.