2002. július 25. 06:45

A Sport1 televízió nézettségi adatait július 30-tól figyelemmel kísérheti az összes médiapiacon tevékenykedő cég, amely az AGB szoftverek használatára jogosult.

A Sport1 televízió nézettségi adatait július 30-tól figyelemmel kísérheti az összes médiapiacon tevékenykedő cég, amely az AGB szoftverek használatára jogosult – közölte a Sport1 Mûsorszolgáltató Rt .

A csatorna nézettségét áprilistól az AGB Telemonitor, illetve Telespot+ nevû szoftverei segítségével méri. A televíziós-társaság azért döntött az adatok nyilvánossá tétele mellett, hogy a hirdetõk független forrásból is követhessék a Sport1 tevékenységének alakulását.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.