TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. szeptember 8. 12:09

Az ING Biztosító stratégiai szövetséget kötött a Brokernet Holding Zrt.-vel, de életbiztosítási termékei egy részét továbbra is maga értékesíti.

Az ING Biztosító innovációs stratégiájának része egy új multi-disztribúciós modell kialakítása. A most létrejött szövetség így egy újabb eladási csatornát nyit meg az ING biztosítási szolgáltatásainak, mivel a Brokernet pénzügyi portfóliójának ezután része lesz néhány ING biztosítási termék is.

Az új eladási csatornával Magyarország legnagyobb lehetséges ügyfélköre válik elérhetővé a biztosítótársaság számára. Az együttműködéssel a Brokernet csoport pedig tovább szélesíti termékpalettáját és szolgáltatásainak körét.

A szövetség az ING teljes biztosítási portfóliójának csak egy részét érinti, míg a többi terméket továbbra is a vállalat jelenlegi értékesítési hálózatában dolgozó ügynökök kezelik majd, áll a társaság közleményében.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.