TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az információs társadalom hajnalán az új kihívásokhoz való alkalmazkodás gyorsasága és minősége eldöntheti egy ország jövőjét a globalizációs versenyben - jelentette ki Stumpf István a Széchenyi Tervről szóló előadásában.

Az információs társadalom hajnalán az új kihívásokhoz való alkalmazkodás gyorsasága és minősége eldöntheti egy ország jövőjét a globalizációs versenyben - jelentette ki Stumpf István Visegrádon, a
Széchenyi Tervről szóló ifjúsági tanácskozáson tartott vasárnapi előadásában. A Miniszterelnöki Hivatalt irányító miniszter kifejtette: ebben az új helyzetben az államnak fel kell készülnie arra, hogy a korábbi újraelosztó szerep helyett mindinkább szabályozóvá alakuljon át, és elősegítse, hogy a nagy beruházók letelepedésével az ország hídfőállássá váljon Nyugat és Kelet között. Hozzátette: ennek megvalósításában nagy jelentősége lesz a hamarosan elkészülő egységes hírközlési törvénynek, amely 2002 után - a Matáv monopolhelyzetének megszűntével - új feltételrendszer kialakulását jelenti. Stumpf István közölte, hogy ugyancsak fontos új követelmény az állammal szemben a szocializáló, vagy képző szerep.

Felgyorsult az idő, leszűkültek a távolságok, aminek következtében a hagyományos tudás sok tekintetbe leértékelődik - mutatott rá Stumpf István. Elmondása szerint ez a közigazgatásban dolgozók elé új, az informatikát hasznosító követelményrendszert állít, ami az üzleti világgal szembeni eddigi lemaradás behozását és gyakorlatának megváltoztatását jelenti, vagyis a kormányzati munkában gyorsabb alkalmazkodást kell felmutatni a versenyképesség javítása érdekében. Stumpf István közölte: a digitális Magyarország programjának megvalósításához finanszírozó, támogató államra is szükség van, ebben nyújt segítséget a Széchenyi Terv.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.