TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Surányi György kijelentette, hogy az uniós csatlakozás csúszása esetén a piacok fogják a belépő országokat az euró egyoldalú használatára kényszeríteni.

Surányi György, MNB-elnök Párizsban kijelentette, hogy az uniós csatlakozás csúszása esetén a piacok fogják a belépő országokat az euró egyoldalú használatára kényszeríteni – közölte a BridgeNews.

A jegybank elnöke szerint rossz ötlet lenne és túl sokba is kerülne, ha a csatlakozásra várók az euróérmék és -bankjegyek fizikai bevezetésével egyidőben alkalmaznák az eurózóna közös pénzét.
Az EU 15 tagállamának pénzügyminiszterei úgy vélik, hogy az ERM II árfolyam-mechanizmus lesz az egyedüli út az euró bevezetéséhez az új tagországokban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.