2002. április 9. 11:00

Majd egy évvel - a klasszikus bannerek hatékonyságának drasztikus visszaesése miatt - a korábbiaknál nagyobb méretű , online hirdetési szabványok megjelenése után a Jupiter Media Metrix az új típusú kreatívok eredményességét vette górcső alá. A márciusban publikált elemzésük alátámasztani látszik azt a véleményt miszerint nagyobb méretű kreatívok hatásfoka méretükkel valamiféle arányosságot mutathat.

Tematikusan vizsgálva az oldalakat és az ott futó kampányokat, jól megfigyelhető az egyes oldalakon meghatározott típusú hirdetések futnak. Az autózással kapcsolatos oldalakon például 35 százalékkal gyakrabban találkozunk kisebb hirdetésekkel, mint más oldalakon, a személyes bemutató oldalakon viszont 37 százalékkal ritkábban.

Az árusító és aukciós oldalakon 31 százalékkal gyakrabban találhatók banner hirdetések. Ez a típus az autós oldalak esetében a legritkább. Ebben a két szélső kategóriában a reklámok 80, illetve 19 százaléka volt banner hirdetés. A négyszög és téglalap formátum a játék oldalakon 10 százalékkal gyakrabban, az Internet szolgáltatók oldalain 3 százalékkal ritkábban található meg. A felhőkarcoló formátum a személyes bemutató oldalakon a legnépszerűbb formátum, 12 százalékkal gyakrabban találhatóak meg ilyen hirdetések itt, ez a forma az egészségügyi és fitness oldalakon a legritkább, itt az összes hirdetés kevesebb, mint 1 százaléka volt ilyen.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.