TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2001. december 14. 11:00

Az idén a Széchenyi-tervre 11 171 pályázat érkezett, melyből 6987-et bíráltak el, és 4866 nyertest hirdettek ki; a nyerteseknek 62,8 milliárd forint támogatást ítéltek oda.

Az idén a Széchenyi-tervre 11 171 pályázat érkezett, melyből 6987-et bíráltak el, és 4866 nyertest hirdettek ki; a nyerteseknek 62,8 milliárd forint támogatást ítéltek oda, és ennek révén 298,1 milliárd forint értékű beruházás valósul meg - mondta Hegedűs Éva, a Gazdasági Minisztérium helyettes államtitkára.

A helyettes államtitkár az OTP által rendezett pénteki konferencián elmondta: az idén 1400 önkormányzat nyújtott be pályázatot 51 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást igényelve. Eddig 25 milliárd forint odaítéléséről született döntés.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.