2001. november 14. 11:00

A Széchenyi-terv keretében az idén eddig 330 sikeres pályázónak 55 milliárd forintnyi támogatást nyújtott a kormány.

A Széchenyi-terv keretében az idén eddig 330 sikeres pályázónak 55 milliárd forintnyi támogatást nyújtott a kormány, az év végéig pedig 7500-ra emelkedik a támogatásban részesülők száma, miközben a szétosztott összeg 120 milliárd forintra nő - mondta el Matolcsy György gazdasági miniszter.

Jövőre tovább nő a Széchenyi-terv keretösszege, és emelkedik az egy pályázó által elnyerhető támogatás nagysága is. A támogatásokat kiterjesztik többek között a horgászturizmusra, a nemzeti parkok fejlesztésére, a közúti fuvarozásra és a kisboltok felújítására is.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.