2001. november 19. 11:00

A végleges adatok szerint a folyó fizetési mérleg 39 millió euró többlettel zárt szeptemberben, így az idei első kilenc havi deficit 313 millió euró volt.

A végleges adatok szerint a folyó fizetési mérleg 39 millió euró többlettel zárt szeptemberben, így az idei első kilenc havi deficit 313 millió euró volt - tájékoztatott a Magyar Nemzeti Bank.

Az előzetes adatok szerint a folyó fizetési mérleg 73 millió euró többlettel zárt szeptemberben, az első kilenc havi deficit 279 millió euró volt. Az elemzők 240-300 millió euró hiányt vártak a folyó mérlegben szeptemberre. A folyó fizetési mérleg ez év augusztusában 273 millió euró többlettel zárt, az első nyolc hónapban a deficit 351 millió euró volt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.