TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az Auchan Magyarország Kft. alapító vezérigazgatója, Jean-Paul Filliat tizenhat év után távozik a vállalat éléről, helyét Dominique Ducoux veszi át 2011. április 1-jével - közölte a Auchan Magyarország Kft. csütörtökön.

Jean-Paul Filliat

A vállalat 12 áruházat üzemeltet Magyarországon, több mint 5000 munkatársat foglalkoztat, s ezzel az ország 18. legnagyobb munkáltatója - írja közleményében az Auchan Magyarország Kft.

Dominique Ducoux 1986 óta dolgozik az Auchannál, az elmúlt években különböző munkaköröket töltött be, dolgozott Franciaországban a beszerzési központban, Taiwanon, Kínában, legutóbb pedig Vietnamban volt vezérigazgató.

Jean-Paul Filliat, az Auchan Magyarország vezérigazgatója március elején tartott sajtótájékoztatón azt jelentette be, hogy az Auchan Magyarország 2010-ben lényegében változatlan, 225 milliárd forintos bruttó forgalom mellett 7,9 milliárd forintról valamivel több mint hétmilliárdra csökkentette veszteségét.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.