2002. április 8. 11:00

Egymilliárd forintot meghaladó beruházással, új Suzuki-beszállítóval bővült az Esztergomi Ipari Park. A japán Diamond Electric autóalkatrész-gyártó magyar leányvállalatának üzemében nyáron indul az alkatrészek gyártása.

Egymilliárd forintot meghaladó beruházással, új Suzuki-beszállítóval bővült az Esztergomi Ipari Park. A japán Diamond Electric autóalkatrész-gyártó magyar leányvállalatának üzemében nyáron indul az alkatrészek gyártása.

Rövidesen újabb helyi gyártóval bővül a Magyar Suzuki Rt. beszállítóinak listája. A Diamond Electric japán autóalkatrész-gyártó magyar leányvállalata, a Diamond Electric Magyarország Kft. nemrégiben elkészült üzemében néhány hónap múlva megkezdődik a gyújtótekercsek próbagyártása. A beruházás költségei a gyártás megkezdéséig elérik a 1,1 milliárd forintot, amelyet a jövő évben további 700 millió forintos fejlesztés követ, ennek eredményeként az alkalmazottak száma 60-ra bővül. Az Esztergomi Ipari Parkban létesült üzemben még ebben a hónapban telepítik a gyártóberendezéseket, amit az új alkalmazottak betanítása követ, és júliustól már szállítanak a Magyar Suzuki Rt. számára.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.