<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

Egymilliárd forintot meghaladó beruházással, új Suzuki-beszállítóval bővült az Esztergomi Ipari Park. A japán Diamond Electric autóalkatrész-gyártó magyar leányvállalatának üzemében nyáron indul az alkatrészek gyártása.

Egymilliárd forintot meghaladó beruházással, új Suzuki-beszállítóval bővült az Esztergomi Ipari Park. A japán Diamond Electric autóalkatrész-gyártó magyar leányvállalatának üzemében nyáron indul az alkatrészek gyártása.

Rövidesen újabb helyi gyártóval bővül a Magyar Suzuki Rt. beszállítóinak listája. A Diamond Electric japán autóalkatrész-gyártó magyar leányvállalata, a Diamond Electric Magyarország Kft. nemrégiben elkészült üzemében néhány hónap múlva megkezdődik a gyújtótekercsek próbagyártása. A beruházás költségei a gyártás megkezdéséig elérik a 1,1 milliárd forintot, amelyet a jövő évben további 700 millió forintos fejlesztés követ, ennek eredményeként az alkalmazottak száma 60-ra bővül. Az Esztergomi Ipari Parkban létesült üzemben még ebben a hónapban telepítik a gyártóberendezéseket, amit az új alkalmazottak betanítása követ, és júliustól már szállítanak a Magyar Suzuki Rt. számára.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.