2p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		

Kovács Gábor személyében új szakember csatlakozott a Deloitte hazai irodájának informatikai biztonsággal és adatvédelemmel foglalkozó üzletágához.

Kovács Gábor

Kovács Gábor menedzseri pozícióban segíti a számítógépes bűncselekmények felderítésével foglalkozó csapat munkáját. Speciális szakmai tapasztalatának köszönhetően a Deloitte immár a piac legteljesebb forensic szolgáltatási csomagját nyújtja, mely az üzleti visszaélések számviteli, informatikai és nyomozati forensic területét is lefedi.

Kovács Gábor (39) szakterülete a pénzmosás elleni küzdelem, a compliance valamint a külső és belső csalások megelőzése, felderítése. Tanári diplomájának megszerzését követően a Rendőrtiszti Főiskolán és a Pécsi Tudományegyetem Jogi Karán is folytatott tanulmányokat, idén pedig a budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karán szerez mesterfokozatot. Számos képzésen vett részt a pénzmosás elleni küzdelem nemzetközi és hazai nyomozati gyakorlatának valamint az adatbiztonság témájában.

Pályafutását a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál kezdte, ahol gazdasági bűncselekmények vizsgálatával foglalkozott. Ezt követően az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának Pénzmosás Elleni Osztályán dolgozott, ahol 2002-ben alosztályvezetővé lépett elő. 2003 és 2010 között a bankszektorban szerzett tapasztalatot, ahol elsődleges feladata a compliance, a pénzmosás elleni küzdelem, a csalásmegelőzés és az adatvédelemmel kapcsolatos rendszerek felállítása és működtetése volt.

Kovács Gábor 2007 és 2010 között a PSZÁF pénzmosási munkabizottságának tagja, valamint a Bankszövetség pénzmosási bizottságának vezetője volt. Az elmúlt években a MONEYVAL (Committee of Experts on the Evaluation of Anti-Money Laundering Measures and the Financing of Terrorism) országértékeléseiben is aktívan részt vett. A fenti témákban rendszeresen tart előadásokat, tréningeket.

Kevés szabadidejében szívesen olvas, zenét hallgat és biciklizik, jelenleg egy Balaton körüli túrára készül.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.