<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

A Messer Hungarogáz Kft.-nél 2009. január 1-től Bohner Zsolt tölti be az ügyvezető igazgatói pozíciót .

Bohner Zsolt

A 2008-as évzárást követően 2009. január 1-től Johann Ringhofer után Bohner Zsolt vette át a Messer Hungarogáz Kft. vezetését. A kereskedelem, alkalmazástechnika, logisztika és on site területeken több mint 17 éves tapasztalattal rendelkező új ügyvezető igazgató a nemzetközi vállalat magyarországi irányításáért felel.

A Messer Hungarogáz Kft. – hazánk egyik vezető iparigáz-gyártó és forgalmazó vállalata – a 2008. évre tervezett árbevételét mintegy 6 százalékos növekedést ért el az előző évhez képest. A 2008-as sikeres üzleti év lezárása egyben a vállalat szervezeti átalakítását is eredményezte, Johann Ringhofer 15 év után távozik ugyanis Messer Hungarogáz éléről. A szakember 2009-től a Messer Csoport nemzetközi szintű mérnöki és termelési részlegének irányításával új feladatok elé néz. 

A magyar vállalat ügyvezető igazgatói posztját 2009. január 1-től Bohner Zsolt kereskedelmi igazgató vette át.

A kezdetben műszaki fejlesztőként tevékenykedő szakember 1991-ben alkalmazástechnikai mérnökként került a vállalthoz, majd 1996-ban átvette az on site terület vezetését. 2000-től on site és nagyberuházási igazgatóként, 2004-től pedig a Messer Hungarogáz Kft. kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett. Bohner Zsolt 2009. január 1-étől ismét új kihívások elé néz a Messer Hungarogáz Kft. ügyvezető igazgatójaként.

További menedzserekkel kapcsolatos karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.