2002. április 3. 11:00

Új üzletág alakult Üzleti Megoldások néven a Matáv Csoporton belül, melyet a piaci igények elmúlt években tapasztalt változása tett szükségszerűvé.

Új üzletág alakult Üzleti Megoldások néven a Matáv Csoporton belül, melyet a piaci igények elmúlt években tapasztalt változása tett szükségszerűvé. Tankó Zoltán, az újonnan alakult divízió vezetője, a Matáv vezérigazgató-helyettese szerint az új üzletág kialakítását a piacon végbement, távközlés és informatika határait egybemosó változások indokolták. Az új üzletág a MatávCom Kft. kereteit kinőve, a BCN Kft. és a CardNet Rt. összevonásával jött létre, célja pedig, hogy az 5400 legnagyobb ügyfél részére további informatikai szolgáltatásokat nyújtsanak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.