2011. szeptember 23. 16:13

Az ING Investment Management (ING IM) globális vagyonkezelő magyarországi részlegének új üzletfejlesztési igazgatójának Nagy Erikát nevezték ki. A szakember kinevezését megelőzően értékesítési vezetői pozíciót töltött be az ING IM hazai leányvállalatánál.

Nagy Erika

Nagy Erika diplomáját a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolán szerezte, valamint ösztöndíjasként az USA-ban 1 évet tanult. Karrierjét 1995-ben kezdte a Citibanknál, ahol különböző pozíciókban több mint 10 évet dolgozott. Az ügyfélszolgálati osztály után 1997-től előbb likviditási menedzser, majd treasury termékmenedzser pozíciót töltött be. Nevéhez fűződik a Piaci Indexált Lekötött Betét piaci bevezetése is. 2005-től befektetési termékmenedzser: munkája eredményeként a bankok között a Citibanké lett az egyik legszélesebb befektetési alap paletta. 2008-ban fél évet Ausztriában dolgozik – ekkor már a Raiffeisen International kötelékében. Ezt követően a Budapest Banknál biztosítási termékmenedzserként dolgozott, jelzáloghitelekhez kapcsolódó hitelfedezeti biztosításért, az utasbiztosításért és új, banki termékektől független biztosítási termékek bevezetéséért felelős.

2010-ben csatlakozik értékesítési vezetőként az ING Befektetési Alapkezelő Zrt.-hez, ahol idén szeptember elejétől nevezték ki üzletfejlesztési igazgatónak. Az egyik legnagyobb hazai kötvény- és részvény portfoliókezelőként működő ING Befektetési Alapkezelőnél új pozíciójában Nagy Erika az értékesítési, termékfejlesztési és üzletfejlesztési tevékenységek koordinálásáért felel.

Angolul beszél. Egy 10 éves lány és 8 éves fiú anyukája, valamint egy 3 éves vizsla boldog gazdája. Munkáján kívül idejét a gyermekeivel tölti, illetve ha teheti szívesen hódol hobbijainak is, mint a futás, a filmek és az olvasás.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.