<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

Az ország további informatikai fejlesztése érdekében két új pályázatot hirdetett meg Stumpf István kancelláriaminiszter. A két pályázaton összesen 2,7 milliárd forint támogatást osztanak szét.

Két informatikai pályázatot hirdetett meg a MEH. Az egyik az önkormányzatok informatikai infrastruktúrájának fejlesztését tűzi ki célul, ehhez kétmilliárd forintot oszt ki. A másik pedig a felsőoktatási és az országos szakkönyvtárak számára ad pénzt informatikájuk korszerűsítésére, összesen 700 millió forintos keretösszeggel.

A múlt évben a MEH összesen 30 milliárd forintot fordíthatott informatikai fejlesztésre, ennek a felét pályázatok révén osztotta szét, a másik felét pedig a belső kormányzati infrastruktúrára költötte. Ebben az évben 46 milliárd forint áll rendelkezésre, a pályázatok aránya várhatóan a 2001-es 50 százalékhoz hasonló lesz - mondta Stumpf.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.