2002. július 24. 07:01

A tavalyi harmadik negyedéves nyerség után újabb keserű pirulát kaptak az internetes áruház befektetői.

A világ elsőszámú online kiskereskedelmi cég ismét veszteségről számolt be. Ugyan tavaly a harmadik negyedévben története során első alkalommal nyereséges lett az Amazon.com, most visszatért a „megszokott” negatív számokhoz. A cég a második negyedévben 94 millió dolláros veszteséget könyvelhetett el. Ennek ellenére a 21 százalékkal megugró értékesítésre hivatkozva a vállalat vezetői optimisták. A dotkom cég eredményei azt mutatják, hogy a japán, német, brit és francia értékesítés nőtt leginkább.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.