2001. november 29. 11:00

A Visa International kártyáival lebonyolított forgalom ez év szeptember végére 18 százalékkal 2,7 milliárd dollárra emelkedett Magyarországon a tavalyi hasonló időszakhoz képest.

A nemzetközi kártyatársaság csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Radu Obreja, a Visa Közép-Kelet-Európáért, Közel-Keletért és Észak-Afrikáért felelős elnökhelyettese elmondta: a Magyarországon kibocsátott kártyák száma egy év alatt 20 százalékkal nőtt, és 2001. szeptember végére elérte az 1,74 millió darabot. A kártyákkal lebonyolított vásárlások értéke pedig meghaladta a 422 millió dollárt, szemben az egy évvel korábbi 350,73 millió dollárral.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.