<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A becsült értékhez képest 79 százalékkal magasabb ajánlattal sikerült elnyernie a munkát a szerencsés vállalkozásoknak.

Még június végén írt ki közbeszerzési eljárást a Gödöllői Premontrei Perjelség a zsámbéki Zichy-kastély felújítására vonatkozóan. A határidő kitolása után most hirdettek eredményt, ami szerint a szerencsés nyertes - akivel december 8-án megkötötték a szerződést is már - a Magyar Építő Zrt. és Mészáros gyermekeinek cége, a Fejér B.Á.L. Zrt. lett.

Az eredetileg becsült nettó 963,2 millió forint helyett 1,72 milliárd forintért végezhetik el a szükséges munkákat, vagyis a tervezettnél 79 százalékkal több pénzért.

Mészáros köre mellett még három cég nyújtott be ajánlatokat:

  • az EB Hungary Invest Kft.,
  • a Confector Mérnöki Iroda Kft.,
  • és a Laterex Építő Zrt.

Az uniós hirdetmény szerint a munkák több ütemben valósulnak meg, az I/B ütemben a kastély (nyugati szárny, aula, főbejárat) szerkezetépítési és szakipari munkáit kell elvégezni, az I/C ütemben pedig a tornatermi szárny bontása után annak helyére öltözőket, kis tornatermet és 400 fős melegítő konyhát, menzát kell kialakítani, az első emeleten kosárlabdapálya, szertár, tornatanári helyiség kap helyet.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.