2002. július 23. 10:14

Az elmúlt év hasonló időszakához képest 17 százalékkal kevesebben érdeklődnek a vezeték nélküli internet megoldások iránt - számolt be legújabb kutatásának eredményeiről a Solomon-Wolff.

Az elmúlt év hasonló időszakához képest 17 százalékkal kevesebben érdeklődnek a vezeték nélküli internet megoldások iránt – számolt be legújabb kutatásának eredményeiről a Solomon-Wolff.

Míg a tavalyi év elején még a netezők 39 százaléka formált igényt a „wireless” kapcsolatra, addig idén már csak mintegy 22 százalék gondolta úgy, hogy szüksége lenne ilyen szolgáltatásra. Mint a jelentés beszámol róla, a jelenlegi felhasználóknak csupán 6 százaléka jut a világhálóra ilyen módon. Az alkalmazás népszerűségének elterjesztését számos tényező gátolja, az okok között azonban első helyen a lassú adatáramlást érdemes említeni. Ennek ellenére a kutatók úgy vélik nem szabad leírni a technológiát, hiszen a szakadatlan fejlődés eredményeképpen rövid távon is újjáéledhet az igény a szolgáltatás iránt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.