2002. március 27. 11:00

Az Idex megállapodott az EuroWebbel, melynek értelmében az Internetto online magazin megjelenítési jogai a jövőben őt illeti meg.

Az Idex megállapodott az EuroWebbel, melynek értelmében az Internetto online magazin megjelenítési jogai a jövőben őt illeti meg.Az Index megvásárolta az Eurowebtől az Internetto márkanevet, az internetto.hu domaint, valamint az ezekhez kapcsolódó jogokat.

Az Internetton mostantól a magazin 1995 és 1999 közötti cikkei olvashatók. Az EuroWeb tartalomszolgáltatással kapcsolatos terveit ezentúl az Index-szel együttműködésben valósítja meg.

Az Internetto további sorsa, illetve működése bizonytalan, ugyanis március 1-től valamennyi munkatársuknak felmondtak - jelenleg mindenki az egy hónapos felmondási idejét tölti. Magyarország legrégebbi portálját jelenlegi tulajdonosa az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft.-től vásárolta meg. Az Internetto oldalletöltései hétköznapokon 70-90 ezer között mozognak.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.