2002. március 27. 11:00

Az Idex megállapodott az EuroWebbel, melynek értelmében az Internetto online magazin megjelenítési jogai a jövőben őt illeti meg.

Az Idex megállapodott az EuroWebbel, melynek értelmében az Internetto online magazin megjelenítési jogai a jövőben őt illeti meg.Az Index megvásárolta az Eurowebtől az Internetto márkanevet, az internetto.hu domaint, valamint az ezekhez kapcsolódó jogokat.

Az Internetton mostantól a magazin 1995 és 1999 közötti cikkei olvashatók. Az EuroWeb tartalomszolgáltatással kapcsolatos terveit ezentúl az Index-szel együttműködésben valósítja meg.

Az Internetto további sorsa, illetve működése bizonytalan, ugyanis március 1-től valamennyi munkatársuknak felmondtak - jelenleg mindenki az egy hónapos felmondási idejét tölti. Magyarország legrégebbi portálját jelenlegi tulajdonosa az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft.-től vásárolta meg. Az Internetto oldalletöltései hétköznapokon 70-90 ezer között mozognak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.