2002. július 16. 14:52

2002-ben az árbevétel kétszámjegyű növekedésére számít a Westel Mobil Távközlési Rt. az eddigi hónapok teljesítménye alapján.

Ezt az állítást valószínűsíti, hogy a cég előfizetőinek száma meghaladta a 3 milliót.

A cég tervei szerint a két éven belül újabb egymillió ember fog Westel ügyféllé válni. Ezt a célt szolgálja az is, hogy augusztus 1-jétől a társaság csökkenti a csomagkapcsolt technológián (GPRS) alapuló wap szolgáltatásainak díjait. A vállalat egyre nagyobb hangsúlyt fektet a nem hangalapú szolgáltatásaira. A tavaly beruházásokra fordított mintegy 32,5 milliárd forint jelentős része az említett szolgáltatások fejlesztésére irányult, s az idén is hasonló összeget szánnak erre a célra.

A Westel bevételeinek jelenleg 11 százaléka származik nem hangalapú szolgáltatásokból. Terveik szerint ez az arány 2004-re 20 százalék fölé emelkedik.

Az társaság bruttó árbevétele tavaly 193,6 milliárd forint volt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.