2002. július 1. 21:35

A Wienerberger Téglaipari Rt Tiszavasváriban avatott logisztikai központot.

A Wienerberger Téglaipari Rt., amely eddig Észak-Magyarországon nem rendelkezett logisztikai kapacitással Tiszavasváriban avatott logisztikai központot. Mivel korábban távolabbi telephelyekről kellett az ellátást biztosítani, így a bővítés időszerű volt, amellyel a környékbeli építőanyag-kereskedőknek a munkáját könnyítik meg.

Az új telep fekvése kedvező, mivel közvetlenül a hajdúnánási út mellett található, ugyanakkor távol van a sűrűn lakott településektől, így működése nem zavarja a lakók nyugalmát. Tárolókapacitása négy-öt millió kis téglaegység. A raktárkapacitás kialakítása egy helyi Tüzép-telep átalakításával történt. Ugyanakkor ezt a telepet sem tekintik végleges megoldásnak, mivel a tiszavasvári téglagyár felépülése után egy korszerű raktárbázist épít majd a társaság.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.