2001. december 19. 11:00

Az ügyfelei üzleti céljait e-business megoldásokkal is támogató kirowski elkészítette a Zwack Unicum Rt. internetes áruházát, a Zwack Webshopot, ahol a vállalat valamennyi terméke online fizetéssel is megvásárolható.

"A vevőszolgálattól a raktárkészletig minden elem az offline csatorna értékesítési folyamatára épül" - árulta el Csite László, a kirowski e-business üzletágának menedzsere. "A kölcsönös megelégedéssel zárult projekt tapasztalataira építve újabb webshopok megnyitására készülünk megbízóink számára. Ahogyan a Zwack esetében, továbbra is az ügyfelek céljait legjobban szolgáló, meglévő rendszereikbe illeszkedő megoldások feltérképezése és megvalósítása a szándékunk. Legyen szó bármilyen webes e-business technológiáról: webshopokról, vevőkapcsolati rendszerekről vagy belső és külső vállalati portálokról."

A vállalati weboldal látványába illeszkedő, és annak főoldaláról is elérhető sub-site vizuális és tartalmi elemei ugyancsak a kirowski műhelyében születettek. Az átlátható struktúrával és könnyen kezelhető navigációval rendelkező weboldal szerkesztőségi rendszerén keresztül a Zwack munkatársai rendszeresen frissíthetik az akciókról és eseményekről szóló híreket.