TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. október 16. 13:22
mfor.hu

Száraz István, az Origo volt tulajdonosa cége, a Frank Digital közbeszerzési eljáráson szerzett jogot arra, hogy 2020 végéig 1,95 milliárd forint plusz áfáért egyebek mellett az NHP Fix, illetve a növekedési kötvényprogram, a bankjegycserék, valamint a jövő márciusban elindítani tervezett azonnali fizetési rendszer kommunikációját elvégezze.

Szárazról köztudott, hogy baráti kapcsolatokat ápol a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Matolcsy György fiaival. Például az Origo internetes hírportált működtető New Wave Media Csoportot 2017-ben adta el a Magyar Stratégiai Zrt.-nek, amelynek egyetlen tulajdonosa Matolcsy Ádám. Tavaly decemberben a New Wave a kormányzati médiát összefogó Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz került.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.