TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Emlékszem, még évekkel ezelőtt, ha valakinek meg szerettünk volna mutatni egy zenét, akkor még nem tudtuk átküldeni a YouTube linkjét Messengeren. Sokkal inkább odamentünk a másikhoz, a walkman, discman, MP3 lejátszónk fülhallgatójából az egyiket átnyújtottuk, majd elindítottuk a zenét. Manapság már ennyire sincs szükségünk. De itt nem áll meg a történet, ugyanis kiváló lehetőségeket rejtenek a Bluetooth hangszórók, melyeket érdemes számításba venni vásárlás előtt.

Szabadság

A Bluetooth hangfalak egyik legnagyobb előnye, ütőkártyája, hogy nem kell vezeték ahhoz, hogy a hangot a hangszórón szólaltassuk meg. Ez óriási szabadságot ad, számtalan lehetőséget jelent számodra. Rögtön két kábelt is elfelejthetsz! Egyrészt a beépített akkumulátornak hála nincs szükséged külső áramforrásra. Másrészt a Bluetooth összeköttetésnek hála a hang továbbításához sincs szükséged kábelre.

Egy kerti sütögetésnél vagy sátorozásnál aranyat ér egy ilyen hangszóró. De igazából bárhol, bármilyen szituációban kiválóan tudod használni, ahol nincs áramforrás, vagy könnyen mozgatható hangszórókra van szükséged. 

Rugalmasság

Már említettem, hogy a helyváltoztatással mennyire rugalmasan használhatóvá válnak a Bluetooth hangszórók. Erre még egy lapáttal rátesznek azok a hangszórók, melyek IP-védelemmel vannak ellátva (pl. IP67, azaz vízbe merülés ellen is védettek).

Fontos lehet ugyanakkor az is, hogy milyen egyéb csatlakozási lehetőségek vannak a hangszórón, így nem hátrány, ha erre is rápillantasz. Jól tud jönni, ha van klasszikus 3,5 mm-es jack csatlakozó, ill. USB bemeneti csatlakozó is, pendrive fogadására.

Emellett kiváló kihangosítóként is működhetnek, ha beépített mikrofonnal is ellátottak. Érdemes ezt is nézned, ha Bluetooth hangszórót választasz. Javaslom, hogy nézd meg a Moon Store oldalon a Soundcore Bluetooth hangszóróit, melyek minőségiek, innovatívak, tartósak és minden földi jóval felszereltek.

Teljesítmény

Ha Bluetooth hangszóró vásárlására adod a fejed, ma már nem kell lemondanod a teljesítményről sem. Persze nem fogod magad egyből Ibizán a Pacha diszkóban érezni, mert az irreális lenne. De az utóbbi évek innovációinak hála, egy kisebb hangszóróból, hangfalból is meglepően sokat ki lehet hozni. És ezek a hangszórók ki is hozzák magukból a maximumot minden fent említett funkciójuk mellett is. Nem ismernek kompromisszumot.

A teljesítményük viszont nem csak ebben mutatkozik meg, hanem pl. az akkumulátor teljesítményében is. Egyes modelleket megvehetsz már akár 24 órás lejátszási idővel is, ami nem gyenge teljesítmény egy hordozható, Bluetooth hangszórótól, igaz? Ráadásul az ilyen modellek még akár power bankként is használhatóak, ami ismét egy nagyon hasznos extra funkció.

Mindenképp nézd meg a Moon Store Bluetooth hangfalait, mert olyan kiváló, innovatív, esztétikus termékeket vásárolhatsz, amikről pár éve még csak nem is álmodhattunk.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.