<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A mosoly nemcsak a mindennapok során fontos kommunikációs eszköz, amely bizalmat és szimpátiát képes kiváltani, hanem az üzleti életben is. A szép mosolyhoz elengedhetetlen a tökéletes fogsor is. Az elszíneződésmentes, fehér színű, szabályosan álló fogsorral igazi millió dolláros mosolyod lehet, amellyel az üzleti életben is közelebb kerülhetsz a sikerhez. Azonban akkor sem kell elkeseredned, ha a fogaid nem tökéletesek, hiszen mosolytervezéssel megkaphatod a vágyott fogazatot.

Miért fontos az üzleti életben a megjelenés?

A sikeres üzlet alapja, hogy a partnerek bizalommal legyenek egymás felé. Hiszen amíg nem sikerül megnyerned üzletfeleid szimpátiáját, addig az általad kínált termékkel, szolgáltatással vagy együttműködéssel kapcsolatban sem tudsz bizalmat építeni.

Szükséged van tehát egy olyan imidzsre, amelyben magabiztosnak érzed magad. Ennek alapfeltétele az ápoltság és az elegáns viselet. Férfiak esetében az ing és zakó már eleganciát kölcsönöz viselőjének, azonban komolyabb társasági eseményeknél az öltöny és nyakkendő sem elhanyagolható. Hölgyek esetében a kosztüm, egy elegáns frizura és cipő elegendő az üzleties megjelenéshez.

Továbbá célszerű a különböző kiegészítőket is jól megválasztani. Az elegáns viselet benyomását könnyen elronthatja egy rosszul megválasztott ékszer, szemüveg, karóra vagy táska. Figyelj rá, hogy ezek a kiegészítők is összhangban legyenek megjelenéseddel és személyiségeddel.

TIPP: Mosolytervezés segítségével még az üzleti sikerekre is nagyobb esély nyílik!

Érdemes mindenre kiterjedően figyelni az igényes megjelenésre

Az ápoltsághoz nemcsak a tisztaság tartozik hozzá, hanem a hajviselet, az ápolt körmök vagy férfiak esetében az arcszőrzet és a szakáll rendben tartása is. Ha elhanyagolod ezeket a részleteket, akkor ronthatsz az összképen, azaz saját megítéléseden. Az elegáns és ápolt megjelenéssel viszont magabiztosságot és sikerességet kölcsönözhetsz magadnak. Az üzleti partnereidben így akár azonnal bizalmat ébreszthetsz.

Mindezek megkoronázása egy bizalomgerjesztő mosoly, amely mögött tökéletesen ápolt fogsor rejlik. A mosoly az egyik legősibb metakommunikációs eszköz, amelyet a világon mindenhol megértenek. Bizalmat, szimpátiát ébreszt embertársaidban, aminek nagy hasznát veheted az üzleti életben is. Ha pedig úgy érzed, mosolyod nem a legtökéletesebb, akkor is számos módszer létezik, hogy szebbé varázsold fogsorodat.

Miért ne bízzuk a véletlenre megjelenésünket?

A rendszeres fogmosással és fogfehérítéssel bár sokat tehetsz azért, hogy irigylésre méltó legyen a mosolyod, mégsem elég minden esetben. A fogak természetes színét és formáját ugyanis nem lehet komolyabb beavatkozások nélkül korrigálni. Hiába egészségesek a fogaid, ha számodra mégsem tűnnek tökéletesnek. Ebben az esetben lehet segítségedre a mosolytervezés.

A mosolytervezés során az arcodról, a fogaidról egy applikáció segítségével fotókat készít a fogorvos. Szoftver segítségével képeket generálnak arról, hogy miként fog kinézni az új, tökéletes mosolyod. A mosolytervezés során többféle verziót is megnézhetsz, így a számodra legmegfelelőbb mosolyt választhatod. Azt, amelyik leginkább illeszkedik az arcodhoz és személyiségedhez. Így sokkal magabiztosabb lehetsz az üzleti tárgyalások során is.

A mosolytervezés során virtuális képeket láthatsz az új mosolyodról, illetve fel is próbálhatod azt. A fogtechnikus által gyártott mosoly minta (mock-up) fel is próbálható, sőt néhány napig viselve akár tesztelheted is az új mosolyodat. Ha elégedett vagy az eredménnyel, akkor a fogorvos elvégzi a szükséges beavatkozásokat, és elkészülhet a tökéletes fogsorod végleges formája. A szép mosoly pozitív hatásait nemcsak az üzleti életben tapasztalhatod majd, hanem a magánéletben is. Hiszen új mosolyoddal magabiztosabb közérzetet teremthetsz, amely a párkapcsolatok kialakításában is nagy előnyt jelenthet.

Az üzleti életben a siker rengeteg tényezőtől függ, hiszen a szakmai felkészültség mellett a személyes kisugárzás és a magabiztosság is ugyanolyan hangsúlyos. Az elegáns megjelenés és egy magabiztos, szép mosoly belépő lehet a siker kapuján. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a mosolya tökéletes, de számukra jelent megoldást a mosolytervezés. Az eljárás bárki számára lehetőséget ad, hogy a lehető legtöbbet hozza ki mosolyából.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.