TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

A Bezár a bazár! a tavaszi évadban a TV2 legsikeresebb produkciója volt, ráadásul az idény végén kezdett ismétlések is viszonylag jól futottak. Éppen ezért a csatorna a korábbi tervekkel ellentétben műsoron tartja a vetélkedőt.

Június 24-től továbbra is a Majka és Tilla vezetésével készült game show-t láthatják a nézők a TV2 képernyőjén hétköznap esténként, közölte a csatorna. A döntést azzal indokolták, hogy sikere töretlen, így a nézői igényekhez igazodva műsoron tartják.

A TV2 közleménye szerint a Bezár a Bazár! című műsor május után júniusban is a nézők kedvence lett. A game show eddigi júniusi adásaival a teljes lakosság körében mind a 13-szor nyerni tudott az idősávjában az RTL Klubbal szemben (SHR% szerint, live adatok alapján), június 14-én a két rivális csatorna közti különbség ebben az idősávban elérte a 8,9 százalékpontot – a TV2 javára. Arról az mfor.hu rendszeres tévés nézettségi összefoglalóiban korábban beszámoltunk, hogy jó döntés volt a csatorna részéről, hogy az évad vége felé beszúrták néhány korábbi adás ismétlését. Ennek köszönhetően ugyanis meg tudták nyújtani a műsor mostani évadát, és az RTL Klub nyári időszakra időzített új sorozatát (Megtörve) sikerült megtorpedózniuk. Ez ugyanis a csatorna szokásos számaitól elmaradó közönségaránnyal fut, míg a TV2 meg tudta tartani a korábbi nézői arányát.

A TV2 közönsége idősebb, mint a versenytársuké, így a korosabb nézőket felülreprezentáló teljes népességnél relevánsabb összehasonlítást nyújt, ha az aktív lakosságot leképző korcsoportot nézzük. A Majka fémjelezte vetélkedő ezekben is jól teljesített, hiszen a 18-59 és a 18-49 éves korcsoportokban a 13 adásból 11-szer tudta legyőzni az RTL Klubot sugárzásának idősávjában. Itt is június 14-én született a legkiemelkedőbb eredmény: a 18-59 évesek körében a műsor közönségaránya 19 százalékos volt, míg a legnagyobb konkurens, az RTL Klub 10,3 százalékponttal alacsonyabb, mindössze 8,7 százalékos részesedést tudott elérni az idősávban.

A folytatódó műsor kapcsán a TV2 közleményéből nem derül ki, hogy új adások kerülnek-e a képernyőre, ám miután az utóbbi időszakban ismétléseket adtak, így szinte biztosan az archívumból jönnek a most képernyőre kerülő darabok is. A nézők egyébként úgy tűnik ezekkel is beérik, ezt tükrözik a fenti statisztikák is.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.